Home

ANBI

DVD bestellen

Diensten terug kijken

Adresgegevens

Contact

Babywelkom


In onze Baptisten gemeente wordt voor wie wil een babywelkom georganiseerd voor de a.s. moeder. Wij vinden het heel erg waardevol om met de a.s. moeder een gezellige avond te hebben. Maar we willen vooral rondom haar gaan staan. Wij willen graag een stukje liefde doorgeven, en daarin laten zien en voelen dat we er voor elkaar willen zijn.


De a.s. moeder is ongeveer 7 maanden zwanger als we bij elkaar komen. We weten dat het de laatste maanden moeilijker wordt, lichamelijk en emotioneel komt er veel op haar af. In die bijeenkomst houden we ons bezig met wat de bijbel ons te zeggen heeft. Maar in het bijzonder gaat het om het gebed voor de a.s. moeder en haar gezin. Met deze voorbede willen we moeder en kind blijven omringen tot aan de geboorte van de baby.


De genodigden van de a.s. moeder en de zusters uit de gemeente komen bij elkaar. We zingen samen en houden een overdenking en er worden gedichten voorgelezen. Maar het bijzondere onderdeel van het programma is de voorbede. Muzikaal worden we begeleid door een groep jonge vrouwen uit de gemeente.


Wie wil mag een klein cadeautje meenemen voor de moeder en/baby. Wij hopen zo met elkaar een gezegende avond te beleven.