Home

ANBI

DVD bestellen

Diensten terug kijken

Adresgegevens

Contact

BEN JIJ ER OOK BIJ IN DE LAATSTE WEEK VAN DE ZOMER!


In de laatste week van de schoolvakanties van de basisschool is het weer zover: de blauwwitte circustent staat dan weer in Borgerswold. Vele honderden kinderen komen dan om te genieten van wat we met z’n allen voor God doen en zo maken we Hem aan hen bekend. Voor sommigen is dat de 1e keer dat ze van God horen, anderen brengt het weer een stap(je) dichterbij of bouwt hen verder op in hun geloof.


Wat zoeken we gericht? Natuurlijk altijd groepsleiding maar mensen voor de opbouw en afbraak hebben we ieder jaar echt tekort waardoor sommige schouders wel erg zwaar worden belast. Ook hebben we enkele ervaren keukenhanden nodig en natuurlijk weer veel mensen die de kranten en flyers rondbrengen. De opgaveformulieren verschijnen binnenkort, laat dan iets van je horen.


U kunt ons ondersteunen door ‘Vriend van de Kinderfeestweek’ te worden en een vaste bijdrage van over te maken op rek. nr. 15.74.18.855 t.n.v. kinderwerk te Veendam. Natuurlijk is iedere bijdrage welkom, je zit niet vast aan een bepaald bedrag of frequentie.